I to nejtvrdší maso bude chutnat jako jemné jehněčí. Neuvěřitelně skvělá rada!
Pokud jste si koupili tvrdé maso, nezoufejte, dá se velmi snadno změkčit. Existuje mnoho způsobů, jak toho dosáhnout. Například v kmeni Masajů je kus hovězího masa...
S tímto mocným trikem získáte tu nejlahodnější omáčku na světě
Při přípravě je důležité dávat pozor na teplotu varné desky a také na teplotu mléka a másla
Lasagne, těstoviny, ale i zelenina a různé druhy...
10 otázek a 10 odpovědí o kuřecím mase
Kuřecí maso patří mezi základní potraviny a jeho obliba v České republice, Evropě i ve světě stále roste. Je vynikajícím zdrojem bílkovin, má nízkou...
Vitamínová bomba – jahodové smoothie
Děláte si také rádi doma smoothie? Mám tu pro vás recept na rychlé smoothie, které vám dodá energii.
Smoothie volím někdy jako alternativu místo snídaně,...
5 tajných triků na pečení perníčků, které hospodyňky nevědí!
Jedna z nejlepších věcí na Vánocích je, že v tuto dobu můžete upéct a sníst lahodnější koláče. Miluji vánoční koření, skořici, anýz, hřebíček, protože se...
Doporučujeme: 19 skvělých tipů, jak využít vyřazené sklenice k vánoční výzdobě za pár minut
Jestli máte doma vyřazené sklenice, které nepoužíváte například sklenice od vína, tady máme pár vánočních triků, jak je využít. Stačí pár minut a máte...
TOHLE PŘIDEJTE K PALAČINKÁM A NIKDY NEBUDOU CHUTNĚJŠÍ: Špičkoví Kuchaři Přísahají Na TENHLE TRIK
Jsme si jisti, že každá hospodyňka (i ta, která ne) v Srbsku má svůj osvědčený recept na palačinky a většina z nich to dělá...
Nejlepší TRIK NA VAŘENÍ pro dokonale šťavnaté maso: TOTO udělejte před pečením a nikdy...
Šťavnaté, pečené maso, které se jen rozplývá v ústech – není nic chutnějšího, zdá se nám! Požitek se však může zkazit, když je maso tvrdé,...
Tohle bude nejchutnější: 10 tajemství smaženého masa, které 95 % hospodyň nezná
Výroba smaženého masa není obtížný úkol, alespoň se v něm nic nezdá obtížné. Přesto existuje 10 tajemství, která 95 % žen v domácnosti nezná!
1. Tloušťka
Kromě...
TYTO CHYBY PŘI PŘÍPRAVĚ KOBLIH DĚLÁ VĚTŠINA HOSPODYNĚK: Zde je návod, vždy aby...
Není nikdo, kdo by neměl rád domácí koblihy a běžně jsme je jedli, když jsme šli k babičce, která je připravovala podle starého receptu,...