postup:

  1. Základem jakéhokoli koláče je těsto. Na jeho přípravu si můžete vzít kuchyňský mixér, který vám vše usnadní. Postupně míchejte všechny suroviny dohromady, až vznikne vláčná a nadýchaná tmavá hmota, která je tou konzistencí, které potřebujete dosáhnout.
  2. Následně těsto nalijte do klasické kulaté dortové formy. Tu pak vložíte do trouby předehřáté na teplotu 180 stupňů Celsia. Po upečení necháte těsto chladnout a potom ho podélně rozříznete na dvě poloviny, které budou tvořit požadované vrstvy ..
  3. Vrstvený koláč se neobejde ani bez krému. Díky dvěma ingrediencím je jeho příprava maximálně jednoduchá. Opět vám pomůže kuchyňský mixér. Vezměte ho, dejte do mísy smetanu s cukrem a šlehejte, dokud nebudete spokojeni se vzniklou konzistencí.
  4. Základem je vrstva cesta, kterou pomažeme polovinou krému. Na ten přijde druhá vrstva vašeho cesta a pak zbytek krému. A je hotovo. Vše můžete dozdobit například pomocí drobků z těsta, nebo čímkoliv jiným. Následně dejte svůj dezert na pár hodin do lednice a pak ho už můžete servírovat

Máme hotovo.

zdroj: retete-usoare.eu