PŘÍPRAVA:


1. Oddělte žloutky od bílků a připravte je z bílků.2. Žloutky vyšleháme napěněně s cukrem.3. Přidejte zakysanou smetanu, rozpuštěný margarín a mouku předem smíchanou s práškem do pečiva.4. Zlehka vmícháme bílky.5. Nalijte směs do naolejované a moukou vysypané pánve (moje má průměr 25 x 35 cm)6. Pečte 10 minut při 180 stupních, poté vyjměte a troubu otočte na 200 stupňů.7. Na těsto poukladejte scezené třešně.8. Vraťte se a pečte dalších 15 minut.9. Vyjměte a vychladněte.


Krém

1. Jakmile vyjmete sušenku, aby vychladla, můžete začít připravovat krém.2. Připravte želatinu na bobtnání podle pokynů na sáčku.3. Smíchejte tvaroh, cukr a vanilkový cukr.4. Želatinu mírně roztopte, například snižte teplotu na minimum a zvedněte ránu ještě na vzduchu a promíchejte, aby nebyla horká a mohla být okamžitě lehce zamíchána do připravené směsi.5. Přidejte šlehačku a vše spojte.6. Rozložte na sušenky a dobře vyrovnejte.

Červená poleva:
1. Z nádoby vám zůstane třešňový džus, pokud je to nutné, přidejte trochu vody, abyste získali požadované 4 dcl šťávy, přidejte cukr a šlehačkovou polevu a vařte.2. Okamžitě ho opatrně přelijte na krém a dejte vychladit do lednice.

Zdroj:.stvarukusa