ZPŮSOB PŘÍPRAVY:

1. Připravte si spařené těsto: do hrnce se silným dnem nebo do těstíčka dejte vodu, sůl a máslo. Dejte je na mírný oheň a přiveďte k varu.

2. Vezměte roztok získaný z ohně a přidejte do něj všechnu prosátou mouku. Důkladně promíchejte stěrkou. Za méně než minutu byste měli získat hladké a hladké těsto.

3. Těsto přikryjte čistou kuchyňskou utěrkou a nechte asi 60 minut vychladnout.

4. Do horkého těsta postupně zapracujte (jedno po druhém) vejce a pokaždé promíchejte mixérem nebo stěrkou, dokud nebude hladká. V důsledku toho musíte získat hladké, lesklé a poměrně husté těsto.

5. Přeneste jej do kapsy.

6.Uřízněte špičku posh tak, abyste získali otvor o průměru asi 1 cm. Těsto nanášejte ve formě krátkých proužků o délce 4-5 cm na plech vyložený pečicím papírem nebo silikonovým plátem.

7. Mini zákusky pečte 10–15 minut, dokud nevykynou, v troubě předehřáté na 220 °C. Poté teplotu snížíme na 180 °C a dále pečeme do zlatova (celkem jsme potřebovali 27 minut). Během pečení neotvírejte dvířka trouby !!!

8. Vyjměte mini zákusky z trouby a propíchněte je párátkem, aby z nich vycházel horký vzduch. Nechte vychladnout na pokojovou teplotu.

9. Připravte náplň: smíchejte sýr na malém struhadle, česnek protlačený lisem na česnek, nasekaný kopr a majonézu.

10.Každé světlo na boku zcela ořízněte ostrým nožem. Naplňte ji sýrovou kompozicí.

11. Umístěte mini zákusky na talíř.

12. Podávejte je s velkou radostí! 

Zdroj:Retete