Postup:

1. Na sušenku zadělejte těsto: sušenka ze čtyř vajec bude vyžadovat 120 gramů cukru, 80 gramů mouky, 20 gramů škrobu pro lehkost a 20 gramů kakaového prášku. Do mísy prosejeme mouku, škrob a kakao, 1/2 lžičky. prášek na pečení Dobře promíchejte. Z bílků ušlehejte tuhý sníh a přidejte dvě lžíce cukru. Dobře prošlehejte, dokud nebude pevná a lesklá. Žloutky ušlehejte se třemi lžícemi cukru, aby vznikla nadýchaná světlá hmota. Přidejte k proteinům.

Jemně promíchejte. Nalijte moučnou směs přes síto. Jemně promíchejte, dokud nebude hladká, páčením lžící. 2. Formy hojně namažte rastrem. máslo a vložte do nich 1,5 polévkové lžíce. l. těsto, zarovnání vr. 3. Pečeme do měkka (kontrolujeme párátkem). 4. Náplň jsem uvařila dříve, aby před sestavením dortů stihla v lednici dobře ztuhnout. 5. K tomu je třeba vařit mléko a vařit do něj krupici a přidat vanilin. 6. Odstraňte z ohně a šlehejte metličkou, aby se netvořily hrudky. 7. Změklé máslo vyšleháme s cukrem do běla a přidáme do mírně vychladlé krupicové kaše. 8. Prošlehejte mixérem a přidejte kokosové vločky, neustále šlehejte. Dejte do lednice. 9. Sušenky ochlaďte. Vezměte ~ 2 polévkové lžíce. l. náplně (vzala jsem to rukama a stočila je do koule, pak udělala dort) a dala na sušenku. Poté navrch zarovnejte druhou sušenkou a jemně vyhlaďte krém, který vytekl. 10.

Na ozdobu můžete použít co chcete. Použila jsem sáčkovou náhražku smetany, připravila jsem je tak, jak je uvedeno na obalu: obsah sáčku přidejte do 150 ml studeného mléka a šlehejte mixérem do zhoustnutí. 11. Namažte krémem, namačkejte vršek kakaem a ozdobte korálky.

Zdroj:-life-fb.ru