postup

1. krok

Nejdříve si uvaříme puding.Z mléka odebereme 200 ml, ostatní dáme vařit s cukrem.V mléce které jsme odebrali rozmícháme pudinkové prášky.Když se mléko začne vařit přimícháme pudinkovou směs a uvaříme hustý krém.Potom ho přikryjeme fólií a necháme vychladnout.

2. krok

Když se pudink vychladí utřeme si máslo s práškovým cukrem a po lžících přidáme vychladlý pudink a vymícháme hladký krém.

3. krok

Vyšleháme si šlehačku pokud připravenému krému vmícháme pár lžic, ostatní necháme.

4. krok

Do formy uložíme první vrstvu sušenek 3×4 ks. Nebo podle formy jakou budete používat..Dá se i přímo na tácek.Sušenky nenamáčíme do mléka rozmočí se od krému. Potřeme první vrstvu 1/3 krému na který pak poklademe maliny.Ty zatřeme tenkou vrstvou šlehačky.

5. krok

Na šlehačku poklademe opět sušenky na ně zas krém 1/3 a maliny které zatřeme šlehačkou.Zas přijde poslední vrstva sušenek které přetřeme poslední částí krému a šlehačky.

6. krok

Do poslední vrstvy šlehačky můžete promíchat dvě maliny aby se vám šlehačka trochu zbarvila na ružovo..Takto připraven nepečený zákusek dáme na pár hodin (nejlépe přes noc) do lednice zatuhnout a zároveň zavlhlá.))

Zdroj.mnamky-recepty