Všechny ingredince na těsto zpracujeme. Pokud se nám bude těsto roztékat, přidáme více mouky. Necháme přes noc uležet v lednici.

Druhý den těsto vyndáme a začnem vykrajovat formičkou na linecké kolečka a dáme péct do trouby. Kolečka se nám nafouknou a pak splasknou až zhnědnou vyndáme a rychle kolečka točíme horké na vařečku. Jako druhý způsob kolečka i hned natočíme na formičky a dáme péct do trouby do zhnědnutí, tento způsob příští rok zkusím, protože natáčení na vařečku bylo opravdu náročné.

Z půlky těsta jsem udělala trubičky z další půlky jen kolečka. Trubičky a kolečka jsem nechala týden odležet v chladu. Poté jsem je začla plnit krémem.

Krém : V mléce si uvaříme pudink. Až nám vychladne, přidáme máslo a moučkový cukr. Vše pořádně vyšleháme. Nakonec dáme žloutek.  Vznikne nám krém. Krémem plníme trubičky a slepujeme také kolečka. Nakonec si rozpustíme s máslem čokoládu a trubičky z každé strany namáčíme. Kolečka namáčíme z jedné strany a přidáme vlašský ořech. Cukroví necháme ztuhnout a dáme do chladu.

Přeji dobrou chuť